20 technieken van effectieve verleiding hoe u snel gek met een man kunt rijden en waarschijnlijk
20 technieken van effectieve verleiding: hoe u snel en waarschijnlijk gek met een man kunt rijden Hoe je je hoofd kunt draaien die graag en de meest wenselijke wordt? In dit artikel zullen we vertellen hoe ze hun sexiness uitpompen en de man verleiden op wie u "de jacht hebt geopend". Gedrag met een moeilijke […]

20 technieken van effectieve verleiding: hoe u snel en waarschijnlijk gek met een man kunt rijden

Hoe je je hoofd kunt draaien die graag en de meest wenselijke wordt?

In dit artikel zullen we vertellen hoe ze hun sexiness uitpompen en de man verleiden op wie u "de jacht hebt geopend". Gedrag met een moeilijke taak die is ontworpen om mannelijk onderbewustzijn en instincten te gebruiken, zal Cauche Svetlana Pavlichenko helpen.

een. Afstemmen op de gewenste toestand. We verleiden in een staat van bereidheid om te genieten, in de zogenaamde staat kamagra pil van toestemming. Niemand zal een vrouw misleiden seksualiteit en zijn innerlijke "willen". We hebben het niet over kleding of gedrag, maar over de interne stemming. Je zult nooit verwarren met iets anders, want het is in deze staat dat je in een lichte opwinding, net als tijdens de pre-strelen, en je ogen branden met speciale licht.

2. Gebruik make-up met de nadruk op de lippen. Laat de hits van de ogen worden geboren uit elk ijzer, mis ze voorbij de oren. Bright (rood) lippen zijn dapoxetine het kenmerk van seductants aller tijden. Ze trekken de aandacht op wat een vrouw zegt, spannende een man gehoor.

De lippen niet blazen:

3. Pas uw stem. Seducer vertelt de stem uit de Niza buik. "Sexy" stem is lager dan gebruikelijk. Het mechanisme is vrij eenvoudig: hoe meer stress of opwinding, hoe hoger de stem. Lage stem zorgt voor een gevoel van diepte, vertrouwen en rust aan de gesprekspartner.

4. Praat langzaam. Vrouw blaast het woord uit met de snelheid van het machinegeweer, veroorzaakt geen verlangen naar mannen. Snelle spraak getuigt eerder over frivolous, nervositeit, onzekerheid. Verleidelijke vrouw spreekt langzaam, afgewisseld van de woorden met ademhaling, alsof het lollypen.

5. Spreek stiller. Een luide stem kan worden geassocieerd met agressie en afwijzing of (meer erger) agressie veroorzaken in reactie. Hij geeft opwinding en angsten dat, met de verleiding, heel weinig gemeen. In de beroemde film klonk "Eerlijke Kurtizanka" klonk de uitdrukking "de stem van een vrouw is op zichzelf verleiding". Het is echt zo, maar vergeet niet dat alleen een gelijkgestemde stem dit ongelooflijke effect heeft.

6. Spreek op uitademing. Als je wilt dat je toespraak is om te stromen als een stroom en gefascineerd, hypnotiseerde een man, gebruik de techniek "Inady - Delay - Extra (geluid)". Dus je slaapt diep (bij voorkeur door de nauwelijks open mond), dan is de adem voor een seconde vertraagd en begin al met uitademen. Probeer zo een paar zinsdelen onder de spraakrecorder te zeggen, en je zult merken hoe je spraak kleiner is geworden, zachtaardig, dieper en, natuurlijk, verleidelijk is.

7. Spreek open mond. Hoorde de uitdrukking "PEEK in de mond"? Dus, een echte verleider zegt dat een man klaar is om naar haar te luisteren en voor onbepaalde tijd naar haar te kijken. Wanneer je open mond spreekt, lijkt het erop dat het niet voorbij is, het giet, ze verspreidt ze. Stel je voor dat je een loopneus hebt, en je bent gedwongen alleen te ademen met je mond, maar dat niemand dit opmerkt (de tanden open, de lippen zijn enigszins open).

acht. Gebruik "heerlijke" woorden. Van de woorden die in de oren van een man vallen, creëert zijn onderbewustzijn een fantasie - een foto van je liefde. Stel je voor dat scenario wordt vrijgegeven als je de woorden "bitter", "walgelijk", "slecht", "hard" gebruikt. Vervang ze nu door anderen: "Sweet", "Pittig", "SHARPY", "Zacht", "Gentle", "Enveloping", "Nice". Gebruik in gesprek een maximale uitdrukkingen waarmee we voedsel en plezier beschrijven. Dit is wat de man echt wordt verzorgd, en deze associaties van dit moment zullen met je verbonden zijn.

9. Spreek een of twee keer. In het gewone leven spraken we vroeger eens of twee, bijvoorbeeld, "Laten we lopen", "Het was interessant", "het is heerlijk", maar de verleidelijke spraak moet lang en glad zijn. Een soortgelijk effect wordt bereikt met behulp van het vermogen om één of twee of drie te spreken, bijvoorbeeld: "Laten we gaan wandelen", "Het was ongelooflijk interessant," "Het is ongelooflijk heerlijk". Er is een verschil?

10. Vergeet geen goede manieren. De verleider gedraagt ​​zich als een ware dame, ze is traag en stroomt in bewegingen, ze kent de prijs. Weet hoe te genieten van voedsel, gevoel van smaak, geur en plezier van elk stuk. En laat een man naast haar een echte heer voelen.

elf. Wees positief. Eternally is een vrouw met problemen absoluut niet geïnteresseerd in een man. Als u besluit om te verleiden, vergeet dan uw problemen en verlaagt u. Als u besluit uw problemen te bespreken en over het leven te klagen - vergeet de verleiding. Problemen en janken kunnen medelijden veroorzaken, verlangen om te helpen, verlangen om te beschermen, maar dorstigs niet om een ​​vrouw zelf te hebben. Bovendien, het verlangen om te helpen de wens van nabijheid te elimineren. Houd in gedachten wanneer de oude vrouw wordt geleid door de installatie van "Damesmacht in zijn zwakte". Oververhit the Stick, probeer je hulpeloosheid te verwijderen.

12. Gebruik "geheime" gebaren. Een man reageert op onze bewegingen, voor hem is het een van de signalen van uw bereidheid, die hij op het onderbewuste niveau waarneemt. Onzichtbaar streelde jezelf in het gebied van de nek en halslijn, kronkelend haar op je vinger, likken van de lippen - dit alles zegt over je verlangen. Actief gesticuleren tijdens het gesprek mag niet - anders wordt u waargenomen ... als een agressieve concurrent.

dertien. Gebruik de juiste houdingen. Als je houding is te gespannen, een man van mening dat deze onnatuurlijkheid en consistent zal zijn als een verlangen om te willen, en niet als een seksueel gesprek. Verleiding pose - natuurlijk en ontspannen, je moet comfortabel zijn. Je gaat bijvoorbeeld zitten, een voet op het been zetten, de schoen speels uit de hiel verwijderd van de benen en zwaaide - zo'n houding is in staat om een ​​man te hypnotiseren. Ik zal de basisdingen eraan herinneren: de pose met het voer van de behuizing heeft het over interesse, met de toevoer van het lichaam terug of in handen in het kasteel - over de geslachten en niet bereid om contact op te nemen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *